ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιούλιος 2022 – Αναλυτικά ανα Δεκαήμερα

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Στις αρχές του έχετε κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις ή εντάσεις με οικεία πρόσωπα, είτε για οικονομικά θέματα, είτε γιατί νιώθετε πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Η ενέργειά σας είναι μειωμένη, αφού ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας είναι σε δύσκολη θέση, επομένως μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει ακόμη κι αν δε νιώθετε πως είστε όσο δημιουργικοί όσο θα θέλατε. Κατά τα τέλη του μήνα κάνετε νέες γνωριμίες με πολύ καλές προοπτικές για τα αισθηματικά σας, ενώ είναι καλός μήνας να προγραμματίσετε πράγματα που θέλετε να κάνετε αργότερα.

2ο Δεκαήμερο

Είναι μία περίοδος γεμάτη προκλήσεις για εσάς. Κατά τη διάρκεια του μήνα δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ξαφνικά γεγονότα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν έχετε κάποια θέματα υγείας, είτε ψυχολογικής φύσεως, είτε σωματικής, μπορείτε να βοηθηθείτε από εναλλακτικές θεραπείες, χάρη στο Χείρωνα που ενώ σας ζορίζει σε αρκετά ζητήματα, σας βοηθά κατά αυτόν τον τρόπο. Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας κατά τα τέλη του μήνα, άρα κάνετε λίγη υπομονή και θα περάσουν όλα.

3ο Δεκαήμερο

Τα αισθηματικά σας έχουν ήπιες έως και καθόλου εξελίξεις. Είναι διάστημα που στρέφετε την προσοχή σας περισσότερο προς φιλικά πρόσωπα και πιθανόν να γνωρίσετε νέους φίλους ή πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Πολλοί δίνετε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά κι επαγγελματικά σας, γεγονός που σας αναλώνει και νιώθετε πως δεν έχετε την ενέργεια να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Κατά τα μέσα του μήνα καλό είναι να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί ο Άρης στον Ταύρο και στο δεύτερο οίκο θα σας κάνει λίγο σπάταλους, όμως η φύση του ζωδίου δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική ούτως ή άλλως. Κατά τα τέλη του μήνα, πολλοί από τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε, θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βγείτε από τυχόν επαγγελματικά αδιέξοδα και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

2ο Δεκαήμερο

Ο Χείρωνας θα βρίσκεται για αρκετό καιρό στο ζώδιό σας και θα δεχθεί πολλές διελεύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα κι εμφανίζονται ευκαιρίες αμφότερα στα επαγγελματικά και αισθηματικά. Προσέξτε τα οικονομικά σας ή τυχόν ξαφνικά έξοδα, γιατί κατά τα τέλη του μήνα προβλέπονται κάποιες δυσκολίες.

3ο Δεκαήμερο

Η Πανσέληνος ολοκληρώνεται κατά τα μέσα του μήνα στο 10ο οίκο σας. Έχετε είτε ευκαιρίες στα επαγγελματικά είτε συλλέγετε πληροφορίες ώστε να κάνετε αργότερα ένα νέο ξεκίνημα. Δεν συνιστώνται οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις, παρά την εμμονή που νιώθετε πολλοί από εσάς να φύγετε από αδιέξοδα και να εξελιχθείτε.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο                       

Αισθηματικά

Θα έχετε τις τρυφερές σας στιγμές στις αρχές του μήνα, κάποια μικροδωράκια, και καλή κοινωνική ζωή, κυρίως επικοινωνία με συγγενείς και αδέλφια. Θα νιώσετε πιο έντονα τον εαυτό σας, λίγος εγωισμός δε βλάπτει πότε-πότε. Θα είστε αρκετά  δραστήριοι, ερωτικοί αλλά και ευερέθιστοι  και με τάση να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Γενικά είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε περισσότερο με σας και με την οικογένεια σας αλλά και με εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Προσέχετε την υγεία σας και τις μετακινήσεις σας  και φροντίστε το σπίτι σας, που είναι καταφύγιο και χώρος ηρεμίας για σας.

Επαγγελματικά

Πολλή δουλειά και πολλά σχέδια αυτόν τον μήνα, που θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί, μην δείχνετε άτολμοι στην εργασία σας και σηκώστε τα μανίκια για να πετύχετε τους στόχους σας και για καταξίωση στον επαγγελματικό σας χώρο. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές κινήσεις, θα πρέπει να γίνονται όμως χωρίς παρορμητισμό. Οικονομικά δεν προβλέπεται κάτι ιδιαίτερο, θα δρέψετε τους καρπούς από την εύνοια της Αφροδίτης τον Ιούνιο. Εξακολουθήστε να δείχνετε σύνεση και συνέπεια, αποφύγετε τις υπερβολές. Γενικά ένας μήνας για δημιουργία και χτίσιμο επαγγελματικών σχέσεων.

2o Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Ο Ουρανός ταράζει τις τελευταίες μοίρες αυτού του δεκαημέρου που θα ζήσουν απρόοπτα γεγονότα είτε προσωπικά, είτε στο περιβάλλον τους. Ο Ουρανός ευνοεί όμως και την ευφυΐα και την ανώτερη σκέψη οπότε φέρνει και ευχάριστα γεγονότα πνευματικά αλλά και ξαφνικές σχέσεις. Γενικότερα όλο το δεκαήμερο βιώνει μια περίοδο πιο έντονης διανοητικής εμπειρίας, καθώς και μια πιο αυξημένη φυσική ενέργεια, λόγω και της διέλευσης του Άρη. Αξιοποιείστε αυτές τις δυνατότητες για διάβασμα, ενασχόληση με χόμπι και αποφύγετε τυχόν εντάσεις. Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σας θέματα θα είναι στο προσκήνιο και αυτόν τον μήνα και θα υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας. Βάλτε βάσεις για πιο μακροπρόθεσμους στόχους που θα σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη. Αναζητήστε τους κατάλληλους συνεργάτες ή τις συνεργασίες που θα είναι ωφέλιμες για σας. Εδραιώστε τα θέση σας στον εργασιακό σας χώρο με σταθερά βήματα παίρνοντας και τις κατάλληλες πρωτοβουλίες. Η κλασική συμβουλή όταν δεχόμαστε διέλευση Άρη είναι να αποφεύγουμε τις διενέξεις και τους καυγάδες, αλλά να έχουμε και το σθένος να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και τις θέσεις μας.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Θα είναι λίγο σαν την καταιγίδα μετά τη θύελλα, δεν προβλέπονται σημαντικά γεγονότα, με εξαίρεση όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 15 Μαΐου, που γι’ αυτούς τα πράγματα θα είναι λίγο πιο αγχωτικά και θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Έχετε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα αλλά η Αφροδίτη που συνάντησε τον ήλιο σας, σίγουρα σας έδωσε τα δώρα της και βοήθησε να πάρετε δύναμη.  Με την υπομονή και επιμονή σας, παρά τυχόν αντιξοότητες μπορείτε να χαρείτε το καλοκαίρι και να χαλαρώσετε κοντά στην οικογένεια σας, να συναντήσετε φίλους και γενικά να κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

Επαγγελματικά

Πολλές ευθύνες και αρκετή κούραση και γι’ αυτόν τον μήνα στον επαγγελματικό τομέα, όπου δημιουργείτε συνθήκες για μια καλύτερη και πιο παραγωγική περίοδο, η οποία θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη.  Οικονομικά θα χρειαστεί να νοικοκυρέψετε τυχόν εκκρεμότητες και να δείξετε αυτοσυγκράτηση, είναι μια καλή περίοδος για αποταμίευση μιας και ο συνετός Κρόνος «γαλβανίζει» το δεκαήμερο σας, αυξάνοντας τα οικονομικά άγχη και τα έξοδα σε υποχρεώσεις και ανανέωση του εξοπλισμού σε σπίτι και εργασία. Είναι μια περίοδος γείωσης και ρεαλισμού, χωρίς να ξεχνάμε όμως ότι ο Ποσειδώνας σας καλεί να ονειρευτείτε και να αποκτήσετε ένα όραμα για το μέλλον σας.

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου θα έχετε έναν ήσυχο μήνα στα επαγγελματικά σας, καθώς δεν εμφανίζονται σημαντικές όψεις που μπορεί να σας επηρεάσουν. Είναι μια καλή περίοδος να δραστηριοποιηθείτε και να δικτυωθείτε κατάλληλα ώστε οι προσπάθειες σας να αποδώσουν καρπούς αργότερα το Φθινόπωρο. Μια κάποια προσοχή στις υπερβολές και πως κάνετε μια συζήτηση σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα για να μη δημιουργηθούν μικρό- παρεξηγήσεις, χάρης το τετράγωνο Ερμή-Δία που πραγματοποιείται τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου.  Καλή περίοδος να στείλετε βιογραφικά, αν αναζητάτε να αλλάξετε επάγγελμα ή δεν έχετε δουλειά.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ευχάριστα θα κυλίσει για εσάς τους Διδύμους του Α’ δεκαημέρου ο μήνας Ιούλιος. Δεν αποκλείεται τις πρώτες μέρες του μήνα να έχετε πολλές συναντήσεις και εξόδους με φίλους και από εκεί να συναντήσετε και τον έρωτα . Για τους δεσμευμένους είναι κατάλληλη περίοδος να βγουν και να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Κανονίστε ευχάριστες διακοπές με το σύντροφό σας και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε αξέχαστα.  Ο Δίας στο Κριό στο δικό σας δεκαήμερο ευνοεί τις γνωριμίες και μάλιστα με το τρίγωνο στο κυβερνήτη σας Ερμή τις τελευταίες μέρες του μήνα, σηματοδοτεί ένα ωραίο και ερωτικό καλοκαίρι!

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του Β’ δεκαημέρου θα εστιάσουν τις πρώτες πρώτες μέρες του μήνα στην αυτοπροβολή τους και γενικά στο πως καλύτερα θα προωθήσουν θέματα που αφορούν τη καριέρα και την οικονομική τους κατάσταση.  Αργότερα, είναι πιθανό ότι ένα επαγγελματικό θέμα που είχατε αφήσει εδώ και καιρό, ανακάμψει και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις δραστικές και να το αντιμετωπίσετε. Τέλος του μήνα, ο Άρης από το Ταύρο θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε καλύτερα ένα ζήτημα που απαιτεί, προσοχή στις λεπτομέρειες και δεν χρειάζεται να κοινοποιηθεί ακόμα.   

Αισθηματικά

2ο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του Β’ δεκαημέρου αυτό το μήνα θα μπορέσουν να κάνουν σημαντικές γνωριμίες αυτό το μήνα.  Με την Αφροδίτη στο δικό σας δεκαήμερο το περισσότερο του μήνα, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ με το να βγάλετε προς τα έξω τα καλύτερα σημεία της προσωπικότητας σας και να μπορέσετε έτσι να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει αν είστε αδέσμευτοι, ή να παρουσιάσετε στο σύντροφό σας, πλευρές του εαυτού σας που εδώ και καιρό δεν είχατε δείξει και έτσι να επαναπροσδιορίσετε και να βάλετε καλύτερες βάσεις στη σχέση σας.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Η προσοχή για τους Διδύμους του Γ’ δεκαημέρου, θα πρέπει να είναι στραμμένη στα οικονομικά και στα επαγγελματικά τους ενώ στη πραγματικότητα, έχουν εστιάσει στο πως να περάσουν καλά και να χαλαρώσουν.  Ο Ήλιος και ο Ερμής στο φυσικό σας δεύτερο οίκο, θα σας πιέσουν να οργανωθείτε καλύτερα και να περιορίσετε έξοδα που στη ουσία δεν τα χρειάζεστε. Είναι σημαντικό αυτή τη περίοδο να μπορείτε να έχετε αυξημένη τη κρίση σας καθώς ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να είναι στο δικό σας δεκαήμερο, οπότε ενδέχεται να σας πλησιάσουν με μια φανταστική προσφορά για αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος ή να δείτε μια αγγελία που να φαίνεται εκπληκτική, αλλά πρέπει να διπλοτσεκάρετε αν όντως ισχύει αυτό, πριν προχωρήσετε.

Αισθηματικά

Ήσυχος ο μήνας για την αισθηματική ζωή των Διδύμων του Γ’ δεκαήμερου. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος δεν έχει καμία σημαντική διέλευση από το δικό σας δεκαήμερο, ώστε να σας επηρεάζει. Μπορείτε να κανονίσετε ωραίες δραστηριότητες με το ταίρι σας και όσοι είστε αδέσμευτοι μπορείτε άφοβα να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου από τις αρχές του μήνα είστε πολύ επικοινωνιακοί. Έχετε ευκαιρίες για δράση στην δουλειά σας, μετακινήσεις, επικοινωνίες, συμβόλαια, συμφωνίες. Μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε την δουλειά σας στο εξωτερικό, να την διαφημίσετε και να επεκταθείτε, ίσως και με ταξίδια που θα κάνετε. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Ήλιος και ο Ερμής στο τομέα των οικονομικών σας από τα μέσα του μήνα, θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες επέκτασης και θα σας ανεβάσουν οικονομικά και εργασιακά. Προσοχή στις υπερβολές.

2ο Δεκαήμερο

Έχετε ξαφνικά έσοδα, ίσως και από οικονομικά του συντρόφου. Οι στόχοι σας εκπληρώνονται, ξαφνικές μετακινήσεις και συναντήσεις με επαγγελματικές ομάδες έχουν οικονομικά αποτελέσματα και ηθική ικανοποίηση. Κάποιες δυσκολίες και μικροατυχήματα, βλάβες στο μεταφορικό σας μέσο θα σας εκνευρίσουν. Θα τα ξεπεράσετε και δεν θα κρατήσουν πίσω την ορμητικότητα που έχετε για επιτυχία.

3ο Δεκαήμερο

Κάποιες δυσκολίες με τους συνεργάτες σας θα προκαλούν μεγάλη ένταση. Συγκεντρώστε την σκέψη σας, μην αφήνετε το μυαλό σας να τρέχει και να φαντάζετε διάφορα. Με πρόγραμμα, στρατηγική, οριοθέτηση των εργασιών μπορείτε να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες. Προγραμματίστε τα οικονομικά σας, και μην υπερβάλετε. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, προϋπολογίζοντας τους οικονομικούς πόρους και τον χρόνο σας που θα απαιτηθούν. Ελέγξτε πολλές φορές τον προϋπολογισμό σας και όπου χρειαστεί αλλάξτε τις επιλογές σας.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είστε επικοινωνιακοί, κάνετε μετακινήσεις, ταξίδια, εκδρομές, δεν θέλετε να μένετε καθόλου στο σπίτι. Δείχνετε μιά ευχάριστη προσωπικότητα στους άλλους και ελκύετε πολλούς θαυμαστές. Έχετε πολλές νέες γνωριμίες, κανονίζετε όμορφες διακοπές και περνάτε καλά. Αποφύγετε τις υπερβολές για να μην αδειάσει το πορτοφόλι   σας γρήγορα χωρίς να το καταλάβετε.                                                                                                                                                            

2ο Δεκαήμερο

Διασκεδάζετε με τον σύντροφό σας και με φίλους, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ξαφνικά ταξίδια, ξαφνικές μετακινήσεις, ίσως και διακοπές απρογραμμάτιστες. Οι φίλοι σας ξεσηκώνουν και επιζητούν την συντροφιά σας. Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, αναβολές, μπορεί να σας εκνευρίσουν. Καλύτερα να τα προσπεράσετε όλα για να μην χαλάσετε το ευχάριστο κλίμα του μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Κάποια πείσματα  από εσάς ή από τον σύντροφό σας θα χαλάσουν λίγο την σχέση σας. Πιέζεστε ψυχολογικά και κλείνεστε στον εαυτό σας. Μην αφήνετε τρίτους να παρησφρύουν στην σχέση σας, είτε είναι οικογένεια είτε είναι φίλοι. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει το όνειρό σας. Κρατείστε τα πόδια και το μυαλό στην γη και θα δείτε αυτή την γνωριμία να σας αλλάζει τελείως τις αξίες σας και αυτά που πιστεύατε έως τώρα και να εξελιχθεί πολύ όμορφα.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είναι ένα ήρεμο διάστημα για εσάς. Ασχολείστε περισσότερο με τον εσωτερικό σας κόσμο, την προσωπική σας ανάπτυξη και κινείστε στο παρασκήνιο. Δεν είναι κακό που προτιμάτε αρκετές φορές να περάσετε χρόνο μόνοι σας. Ούτως ή άλλως ο Κρόνος έφυγε αρκετό καιρό πριν από απέναντί σας και η ‘γεύση’ που σας άφησε από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπως και τις επαγγελματικές επαφές, δεν ήταν και η καλύτερη. Οι γεννημένοι τις πρώτες 5 ημέρες του μήνα θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας.

2ο Δεκαήμερο

Στα προσωπικά δεν ενδέχονται ιδιαίτερα γεγονότα, ιδίως στα αισθηματικά σας. Προσθέτετε κάποιες δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν και σας ανεβάζουν τη διάθεση, στην καθημερινότητά σας. Σε γενικές γραμμές είναι ένας χαλαρός μήνας, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Μπορείτε επίσης να φροντίσετε την υγεία σας με μεγαλύτερη επιτυχία.

3ο Δεκαήμερο

Είναι ιδανικό διάστημα να τσεκάρετε την υγεία σας. Επίσης, θα έχετε εύνοια αν ασχοληθείτε με υποχρεώσεις τις οποίες αναβάλλατε καιρό τώρα. Σχετικά με τα αισθηματικά σας, αν παρατηρήσετε πως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας προσεγγίζει ερωτικά, συνιστάται να αξιολογήσετε τις προθέσεις του, αφού πιθανόν να αλλάξετε γνώμη αργότερα ή να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα περιμένατε. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να έχετε διαμάχες με τη σχέση σας, αλλά μπορείτε μέσα από καλή συνεννόηση να εξομαλύνετε την κατάσταση.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι αρχές του μήνα δεν έχουν ανατροπές ή απογοητεύσεις στα επαγγελματικά σας, ενώ γενικά αυτό το διάστημα θεωρείται σχετικά ευνοϊκό για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το δεύτερο μισό του μήνα διαφέρει αρκετά, γιατί κάνετε νέα κι ευχάριστα ξεκινήματα. Είναι καλή ευκαιρία, αν και καλοκαίρι πια, να κάνετε τις αιτήσεις που θέλετε για εργασία ή σπουδές με επιτυχία.

2ο Δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σας έχουν δύσκολες εξελίξεις, αρκετές εντάσεις και προβλήματα που καλείστε να επιλύσετε μόνοι σας. Πολλοί θα πάρετε την απόφαση να κάνετε δραστικές αλλαγές, ενώ η παρουσία ευκαιριών εργασίας στο εξωτερικό δεν αποκλείονται. Προσοχή στις εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, αφού ο Ουρανός ακόμη σας πιέζει και μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις και διαμάχες.

3ο Δεκαήμερο

Καλός είναι ο μήνας για εσάς και την ψυχολογία σας, γεγονός που προκύπτει από τις γνωριμίες που κάνετε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Εφόσον, βέβαια, ο Ποσειδώνας σχηματίζει χιαστί από τον 8ο οίκο σας, δε συνιστάται καμία ριψοκίνδυνη οικονομική επένδυση. Μπορείτε να κλείσετε επιχειρηματικές ή εργασιακές συμφωνίες με δυναμικό μέλλον, ενώ αρκετοί από την μία νιώθετε πως εργάζεστε πιο σκληρά από όσο αμείβεστε, από την άλλη βρίσκετε το θάρρος και διεκδικείτε αυτά που δικαιούστε.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Θα είναι ένας αρκετά ήρεμος μήνας για σας, προσέχετε μόνο θέματα υγείας και μετακινήσεων. Κάποια συννεφάκια ίσως παρουσιαστούν στις  σχέσεις σας αλλά θα είναι περιστασιακές οι δυσκολίες, γι’ αυτό μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Ελέγξτε άγχη και ανασφάλειες και αφοσιωθείτε σε πράγματα τις καθημερινότητας που θέλουν την προσοχή σας. Ο μήνας προσφέρεται για κοινωνικές συναναστροφές και για να μοιραστείτε χρόνο με τους φίλους σας. Ερωτικές ευκαιρίες προβλέπονται μετά τα μέσα του Ιουλίου.

Επαγγελματικά

Καλός μήνας για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με τις συνθήκες στην εργασία σας. Γενικά δεν προβλέπονται μεγάλες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε ωστόσο να περιμένετε μικρές αλλαγές και μικρές ευκαιρίες. Θα είστε αρκετά δραστήριοι και με πολλά σχέδια και επιθυμία για άνοδο. Ευνοούνται και σε σας οι επιχειρηματικές κινήσεις αν μετριάσετε τις προσδοκίες σας. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν θέματα με τράπεζες ή με εφορία και  γενικότερα θα είστε σε διαδικασία τακτοποίησης παλιών εκκρεμοτήτων.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Δεν υπάρχει κάτι πολύ έντονο στα αισθηματικά σας αυτόν τον μήνα, δεν αποκλείονται πάντως οι γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι. Φροντίστε τα καθημερινά σας θέματα, ανανεωθείτε με κάποια νέα ασχολία ή με σπορ. Καλή περίοδος και για ν’ ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και να φροντίσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, να βγείτε με φίλους ή να φτιάξετε την εικόνα σας στα social media. Η ανταλλαγή απόψεων, η συμμετοχή σε φόρουμ, ή η κοινωνικές ομάδες που σας κάνουν να νιώθετε ζεστά και οικογενειακά είναι ότι θα αναζητήσετε αυτόν τον μήνα.

Επαγγελματικά

Καλό διάστημα για να συζητήσετε μια μικρή αύξηση ή μια πιο επιθυμητή κατάσταση στην εργασία σας. Βρείτε τη χρυσή τομή σε θέματα που σας ταλαιπωρούν και δώστε λύσεις όπως τις θέλετε αλλά και όπως το απαιτούν οι καταστάσεις γιατί θα βρεθείτε σε θέση να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς και να γίνετε πιο ρεαλιστές. Γενικότερα θα είναι ένας καλός μήνας με αρκετή εργασία και με νέες προκλήσεις που μπορούν να σας εξελίξουν. Υπάρχουν δυνατότητες για επαγγελματικά σεμινάρια και επιμόρφωση ή για επαγγελματικά ταξίδια. Προσοχή στα οικονομικά σας και μην κάνετε τολμηρά χρηματοοικονομικά άλματα.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά                                                                                             

Δεν θα είναι αδιάφορος αυτός ο μήνας, μιας και δέχεστε κάποιες επιρροές που σας διαπερνούν βαθιά συναισθηματικά και σας δημιουργούν κάποια εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές διάθεσης, ίσως και λίγη θλίψη. Αποφύγετε την πολύ ανάλυση των καταστάσεων και των συναισθημάτων των άλλων. Δείξτε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας και στην ασφάλεια σας καθώς και στις μετακινήσεις σας  και εκτονωθείτε μέσα από δημιουργικές ενασχολήσεις. Κάντε όνειρα για το μέλλον, μην προσπαθείτε όμως να αποδράσετε από την πραγματικότητα.

Επαγγελματικά

Δημιουργική περίοδος, μπορείτε να πετύχετε πολλά αν συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, αποφύγετε ωστόσο υπερβολές και εξαντλητική εργασία. Αλλαγές μικρές ή μεγάλες στα καθήκοντα σας είναι πιθανές αυτόν τον μήνα. Στα οικονομικά σας κάντε λογικές επιλογές και μην παρασύρεστε από επιθυμίες και κυρίως από συμβουλές τρίτων. Καλός μήνας για να δικτυωθείτε, να επικοινωνήσετε, να ενημερωθείτε και να επιμορφωθείτε σε θέματα που θα προωθήσουν την καριέρα σας. Δείξτε λίγο περισσότερη προσοχή σε τυχόν συνεργασίες ή συνεταιρισμούς.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για τους Ζυγούς του Ά δεκαημέρου, είναι ένας μήνας ήρεμος καθώς οι μεγάλες αναταράξεις που ήρθαν στα επαγγελματικά σας τον Ιούνιο έχουν περάσει και η σκόνη για τα οικονομικά σας ζητήματα αρχίζει να τα καταπέφτει. Είναι ένας μήνας που θα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, να κάνετε έναν μίνι απολογισμό και να οργανώσετε καλύτερα μέσα στο μυαλό σας πως πρέπει να κινηθείτε. Μπορείτε να συμβουλευτείτε φίλους που θέλουν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας και δώσετε λύση σε κάτι που σας απασχολούσε. Λίγο προσοχή στα μέσα του μήνα μιας και ο Ερμής περνά στο δικό σας φυσικό δέκατο οίκο, και ίσως να έρθετε σε κάποια λεκτική αντιπαράθεση με άτομα εξουσίας στον εργασιακό σας χώρο.

Αισθηματικά

Για τους Ζυγούς του Α’ δεκαημέρου, ο Δίας απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού, σας βοηθάει σημαντικά στο προβάλετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας. Ο μήνας Ιούλιος είναι χωρισμένος σε δυο μέρη για τα αισθηματικά σας. Συγκεκριμένα τις πρώτες δέκα ημέρες όσοι είσαστε σε σοβαρή σχέση θα πρέπει να προσέχετε τις συζητήσεις που κάνετε με το ταίρι σας καθώς μπορεί εύκολα να οδηγηθείτε σε υπερβολές. Το σκηνικό θα επαναληφθεί με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Δία από τις 22 του μήνα και ύστερα, με τη μόνη διαφορά ότι η Αφροδίτη ταυτόχρονα θα πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Άρη στο φυσικό σας όγδοο οίκο, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ερωτική ατμόσφαιρα. Ιδανική περίοδος για τους αδέσμευτους ή για αυτούς που θέλουν να περάσουν έναν ωραίο καλοκαιρινό έρωτα.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Β’ δεκαημέρου θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα Ιούλη με την αίσθηση μιας πίεσης προπάντων σε εκκρεμότητες που θα δημιουργηθούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα πρότεινα να μη δράσετε «εν θερμώ» σε λόγια που ίσως ειπωθούν πάνω σε έναν εκνευρισμό της στιγμής με κάποιον ανώτερο σας. Ο Ερμής από τις αρχές του μήνα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και στο φυσικό σας δέκατο οίκο, σχηματίζοντας μια όψη τετραγώνου με το Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού και στο δικό σας Δεκαήμερο. Λόγια, σκέψεις ίσως κάποιος απολογισμός που γίνει μέσα σας, να σας οδηγήσουν στο να πάρετε αποφάσεις για την καριέρα σας.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαήμερο του Ζυγού θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή από τα μέσα του μήνα και μετά καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν περίοδοι έντασης μεγάλης με το σύντροφό σας όσοι είστε σε σχέση. Δεν χρειάζεται να κάνετε παρορμητικά πράγματα και κυρίως δεν οφέλη να μπείτε σε συζητήσεις με βαριές κουβέντες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ρήξεις με το ταίρι σας. Οι κρίσεις είναι παροδικές, μιας και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου (και υπεύθυνη για αυτές) θα παραμείνει μόνο λίγες μέρες στο δικό σας Δεκαήμερο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα μπορέσουν να επενδύσουν στον εαυτό τους,  να κάνουν διάφορες δραστηριότητες ώστε να φροντίσουν τον εαυτό τους, γιατί ποτέ δεν ξέρετε, ίσως να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από αυτές τις δραστηριότητες.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

To Γ’ δεκαήμερο του ζωδίου του Ζυγού, από τα μέσα του Ιουλίου και μετά, θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του πάνω σε ένα επαγγελματικό θέμα και να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα οικονομικά όχι μόνο αυτά που έχετε σαν έσοδο από την καριέρα σας αλλά και από διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες που θα προκύψουν μέσα από το σπίτι σας . Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στη φυσικό σας δέκατο οίκο να σχηματίζει αντίθεση με το Πλούτωνα και όψη τετραγώνου με τον Ήλιο σας, θα ήταν πιο σοφό, να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, ειδικά απέναντι σε άτομα κυριαρχίας.  Την πίεση μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε προκειμένου να κλείσετε υποθέσεις και να βάλετε τις βάσεις για κάτι καινούργιο και πιο δημιουργικό.

Αισθηματικά

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου θα πρέπει να είναι προσεχτικοί από τα μέσα και μετά του μήνα ώστε να μπορέσουν να μην έρθουν σε ρίξεις με το σύντροφό τους. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στο δικό σας Δεκαήμερο από τα μέσα και ειδικά στις τελευταίες μέρες του μήνα, θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση πίεσης και ίσως σας δημιουργηθεί τώρα και μια τάση να αλλάξετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Ο Κρόνος  παραμένει στο δικό σας Δεκαήμερο στον Υδροχόο, σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε τώρα να βάλετε τις σωστές βάσεις στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να σταματήσετε να είστε πολύ αυστηροί με όσες γνωριμίες κάνετε και να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φλερτ και τι στιγμή.

Σκορπιός

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Έχετε τις ευκαιρίες να επεκτείνετε την εργασία σας στο διαδίκτυο και να έχετε οικονομική επιτυχία. Μπορεί να έχετε επαφές και με το εξωτερικό και η καριέρα σας και τα οικονομικά σας να αποδώσουν καρπούς. Έχετε εύνοια στην εργασία και στην καθημερινότητά σας. Μην κάνετε υπερβολικές κινήσεις αλλά κρατείστε λογικά πλαίσια για να μην απογοητευτείτε.

2ο Δεκαήμερο

Θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, προβολή της καριέρας σας. Θα πετύχετε στόχους που είχατε καιρό στο μυαλό σας. Ίσως παρουσιαστούν δυσκολίες, επικοινωνιακές αστοχίες, αλλά με υπομονή και επιμονή θα τα ξεπεράσετε. Καλό θα είναι να σκέφτεστε πολύ πριν πείτε οτιδήποτε. Έτσι θα αποφύγετε άσκοπες διαφωνίες και λόγια που θα σας στενοχωρήσουν.

3ο Δεκαήμερο

Κάποιες οικονομικές διαφωνίες και εντάσεις με αδέρφια ή συγγενείς θα σας προβληματίσουν και θα σας θυμώσουν. Έχετε την ικανότητα να τις τακτοποιήσετε και να τις ξεπεράσετε. Αποφύγετε τα ψέματα, αυτά που μπορεί να πείτε ή να σας πουν. Πιθανά προβλήματα με τους συνεργάτες σας μπορούν να αντιμετωπιστούν με ξεκάθαρο τρόπο. Δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, επέκταση της δουλειάς σας στο εξωτερικό, προβολή σε ομάδες μέσω διαδικτύου, θα έχουν επιτυχία. Να είστε διαλλακτικοί στις επαφές σας. Με διπλωματία και καθαρότητα μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, ευνοούνται γνωριμίες στην καθημερινότητα ή στον χώρο εργασίας σας, σε επαγγελματικές μετακινήσεις ή επαφές. Οι δεσμευμένοι οργανώνετε την καθημερινότητα με το ταίρι σας και προγραμματίζετε χρόνο και για ταξίδια και διακοπές. Περνάτε πολύ ωραία ότι κι αν κάνετε. Βάλτε όμως ένα μέτρο στα έξοδα για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

2ο Δεκαήμερο

Ξαφνικές διασκεδάσεις, προτάσεις για διακοπές, ταξίδια, θα σας χαροποιήσουν πολύ. Μην αρνηθείτε, θα περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, που μπορεί να ήταν άτομα που δεν είχατε φανταστεί ότι ενδιαφέρονταν για εσάς. Προσοχή στα παρορμητικά λόγια που μπορεί να ξεστομήσετε. Συγκρατηθείτε γιατί δεν θα έχετε δίκιο και θα χαλάσετε το όμορφο κλίμα αυτού του μήνα.

 3ο Δεκαήμερο

Κάποιες οικονομικές διαφωνίες και εντάσεις με αδέρφια ή συγγενείς θα σας προβληματίσουν και θα σας θυμώσουν. Η βοήθεια από τον σύντροφό σας θα είναι σωτήρια. Μην προσπαθείτε με ψέματα να ξεγελάσετε τους άλλους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε νέες γνωριμίες, θα πρέπει όμως να διακρίνετε ποιές από αυτές είναι ξεκάθαρες και ποιές κρύβουν κάτι. Η διασκέδαση με φίλους και παρέες δεν λείπει. Εάν συζητάτε για διακοπές, θα πρέπει να ακούτε και την γνώμη των άλλων. Το πείσμα δεν ευνοεί κανέναν.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Τα αισθηματικά σας είναι καλά, είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι. Η καθημερινότητά σας είναι λίγο βεβαρημένη στις αρχές του μήνα, αλλά στο μετέπειτα ηρεμείτε και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε πράγματα που σας ευχαριστούν. Εάν θέλετε να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο, είναι καλή ευκαιρία να να επιλέξετε την νέα σχολή σας κατά τα τέλη του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

Είναι μήνας που περνάτε αρκετό χρόνο με τη σχέση σας, όμως η εύνοια του μήνα δεν περιορίζεται μόνο στα προσωπικά. Από την άλλη, συνιστάται να αξιολογήσετε προσεκτικά τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και κυρίως τα άτομα που σας προσεγγίζουν ερωτικά,  αφού μάλλον οι προθέσεις που ισχυρίζονται πως έχουν, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Προσέξτε τη διατροφή και την υγεία σας, αφού μπορεί να βρεθείτε σε κατάσταση κόπωσης λόγω των πολλαπλών ενασχολήσεών σας.

3ο Δεκαήμερο

Αν γνωρίσατε κάποιο άτομο και το βλέπετε ερωτικά, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Από τα μέσα του μήνα κι έπειτα, τα αισθηματικά σας βελτιώνονται κατά πάρα πολύ κι ελκύετε ανθρώπους και καταστάσεις που επιθυμείτε. Στα οικογενειακά σας προβλέπονται αρκετές εντάσεις και διαμάχες που θα κλείσουν κατά τα τέλη του μήνα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Υπάρχουν ευκαιρίες οικονομικές ευκαιρίες, αλλά αρκετές πιέσεις στα εργασιακά, τις οποίες θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας. Ο μήνας αυτός είναι σχετικά μέτριος για τα επαγγελματικά σας, συγκριτικά με τα αισθηματικά. Εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι κατά τα τέλη του δεκαημέρου, οι οποίοι κατά τα τέλη του μήνα θα έχετε νέες συμφωνίες επί των εργασιακών σας.

2ο Δεκαήμερο

Η διάθεσή σας είναι καλή αμφότερα στα προσωπικά κι επαγγελματικά. Κατά τις αρχές του Ιούλη επικεντρώνεστε σε νέες γνωριμίες και δικτύωση που φαίνεται πως βγάζουν καρπούς, αφού κατά τα μέσα του μήνα παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες καριέρας ή εργασίας. Κατά τα τέλη, αντιμετωπίζετε κάποιες εργασιακές εντάσεις που όμως καταφέρνετε να επιλύσετε.

3ο Δεκαήμερο

Αποφύγετε τις βεβιασμένες αγορές και τις οικονομικές επενδύσεις, αφού η σκληρή όψη του Ποσειδώνα δεν σας επιτρέπει να κάνετε σωστές επιλογές αυτό το διάστημα. Αν έχετε πέσει θύμα οικονομικής εξαπάτησης, η Πανσέληνος κατά τις αρχές του μήνα θα το κάνει εμφανές. Πάντως μέσα στον μήνα τα εργασιακά και οικονομικά σας θέματα είναι σε καλή κατάσταση, με νέες ευκαιρίες και με αρκετή προσοχή και προσεκτική αξιολόγηση θα τα βελτιώσετε ακόμη περισσότερο.

Αιγόκερος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Ενδιαφέρων μήνας για τα αισθηματικά σας, δεν θα μείνετε ασυγκίνητοι στον ερωτικό τομέα και θα νιώσετε μια σπίθα ερωτισμού και αισθησιασμού να σας παρασέρνει. Παλιές σχέσεις μπορεί να σας απασχολήσουν καθώς και θέματα οικογενειακά, ειδικά αυτά  που χρονίζουν. Καλός μήνας για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και με θέματα συγκατοίκησης. Πολλές ευθύνες θα σας εκνευρίσουν λίγο μιας και η διάθεση σας είναι περισσότερο για βόλτα και διασκέδαση, συνδυάστε τα όσο μπορείτε και βρείτε χρόνο για να  αποδράσετε και να εκτονωθείτε λιγάκι.

Επαγγελματικά

Αν συγκρατήσετε τυχόν παρορμητισμό και την κρίση σας ανεπηρέαστη από συναισθηματισμούς θα είναι ένας καλός μήνας για τα επαγγελματικά σας και σε κάποιους θα δοθούν ευκαιρίες. Κάντε την εργασία σας πιο δημιουργική και αν γίνεται πιο χαρούμενη και διασκεδαστική. Περιορίστε τυχόν επιπολαιότητες στα οικονομικά σας και γίνετε πιο προσαρμόσιμοι και φιλικοί στην εργασία σας. Φροντίστε να γίνετε πιο διπλωμάτες με πρόσωπα κύρους και με τους προϊσταμένους σας. Δεν θα λείψουν εμπόδια τα οποία κυρίως θα πηγάζουν από δικές σας ανασφάλειες και μπλοκαρίσματα.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Μάλλον ουδέτερος μήνας αυτός, δεν δέχεστε σημαντικές διελεύσεις, θα έχετε το χρόνο για συναναστροφές και διασκέδαση, αν σας έχουν λείψει. Καλό διάστημα και για να φροντίσετε την υγεία σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, γιατί τελευταία νιώθετε ότι σας παραμελήσατε και ίσως και από το περιβάλλον σας να αναζητάτε λίγο παραπάνω προσοχή και κατανόηση. Θα σας στενοχωρήσουν ίσως κάποια οικογενειακά θέματα. Στα πιο ευχάριστα,  δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες, αλλά ίσως δεν είναι αυτό ακριβώς που θα θέλατε όσοι είστε αδέσμευτοι. Ευκαιρίες πάντως θα υπάρξουν, πιθανά και με νεαρότερα άτομα.

Επαγγελματικά

Καλός μήνας για συζητήσεις σε θέματα συνεργασιών, εξετάστε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες και ίσως παρουσιαστεί κάτι που να σας συμφέρει. Οικονομικά δεν αναμένεται να έχετε εξελίξεις -με βάση το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας-. Μπορείτε να δείτε τα πρόσωπα στην εργασία σας,  μαζί και προϊσταμένους ή υφισταμένους με μια διάθεση κριτικής που καλό θα ήταν να την μετατρέψετε σε μια αξιολόγηση απλά των συνεργατών σας, χωρίς να «χρωματίζετε» με καχυποψία ή έπαρση. Πάντως μπορείτε να έχετε έναν δημιουργικό και γόνιμο μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Είναι ένα διάστημα που θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας ή δημιουργίας οικογένειας ή κάποιας σχέσης, και θα έχετε δυνατότητες για κάτι καινούργιο στον αισθηματικό σας τομέα. Ένας γενικά καλός μήνας, με  τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου να έχουν πιο έντονα γεγονότα στη ζωή τους. Πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα αποσπάσουν το ενδιαφέρον σας και η ενασχόληση με υγεία και ίσως και μια καλοκαιρινή αποτοξίνωση. Αναζωογονητικό διάστημα, που μπορείτε να ανεβάσετε την αυτοεκτίμηση σας και να λάμψετε.

Επαγγελματικά

Σας διακατέχει εργατικότητα και δημιουργικότητα αυτό το διάστημα, ένας μήνας παραγωγικός και σε θέματα συνεργασιών, που όμως χρειάζονται προσοχή, όπως και σε τυχόν γραπτές συμφωνίες. Οικονομικά δεν διανύετε την περίοδο των «παχιών αγελάδων», ωστόσο κατορθώνετε να βάλετε μια τάξη και σε αυτά τα θέματα. Καλή περίοδος για όσους απασχολούνται στον καλλιτεχνικό τομέα. Μικρές αλλαγές είναι πιθανές ενώ γενικότερα κάτι νέο μπορεί να φέρει αυτός ο μήνας, έστω και σε επίπεδο σχεδιασμού.

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α δεκαημέρου, o Άρης στο Ταύρο στο φυσικό σας τέταρτο οίκο θα σας προσγειώσει στη πραγματικότητα και θα πρέπει να εστιάσετε στο πως να προλάβετε την καταιγίδα που θα δημιουργηθεί στα οικονομικά σας από κάποιον του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Ίσως προκύψει ένα ζήτημα το οποίο θα σας επηρεάσει και στη δουλειά σας, ή μια οικογενειακή επιχείρηση είτε δική σας, είτε εσείς δουλεύετε εκεί να επηρεαστεί αρκετά αυτό το μήνα και να δημιουργηθούν κάποιες μικρό-εντάσεις .

Αισθηματικά

Οι Υδροχόοι του Α’ δεκαημέρου θα περάσουν κατά διαστήματα κάποιες μικρές δυσκολίες με το σύντροφό τους καθώς ο Άρης στο Ταύρο στο δικό σας δεκαήμερο στο τέταρτο φυσικό σας οίκο κατά τη διάρκεια του μήνα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή στο Λέοντα στο φυσικό σας, έβδομο οίκο, τον οίκο των σχέσεων, προς τα τέλη του μήνα. Έτσι, κάποιοι μικρό-εκνευρισμοί, κάποια καβγαδάκια είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.  Να θυμάστε, όλα είναι παροδικά και με ψυχραιμία και λογική, όλα λύνονται. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι επι το πλείστων θα περάσουν έναν ήρεμο μήνα με ίσως κάποιο ενδιαφέρον φλερτ προς τα τέλη του μήνα.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα απασχοληθεί με τα οικονομικά του και τρόπους να βρει και νέες πηγές εισοδημάτων.  Ο Ουρανός στο Ταύρο θα σας κρατήσει στις επάλξεις καθώς θα δημιουργούνται ξαφνικά μικροθεματάκια ίσως κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει, ή ακόμα να γίνουν κάποιες ανακοινώσεις στη δουλειά και να σας έρθουν έσοδα από εναλλακτικές πηγές. Ο Ερμής στο φυσικό σας 6 οίκο, θα σας φέρει επαφές, συζητήσεις, για τα επαγγελματικά σας, προσοχή όμως καθώς καραδοκεί ο Άρης ο οποίος θα περάσει τις τελευταίες ημέρες του μήνα στο δικό σας δεκαήμερο στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζοντας όψη συνόδου με τον Ουρανό, οπότε προσέχετε τα νεύρα σας, ή μην πανικοβληθείτε αν ακούσετε για μια ξαφνική αλλαγή π.χ. αλλαγή επαγγελματικής στέγης.  Όσοι δεν έχετε δουλειά, δεν αποκλείεται να ακούσετε για μια θέση ή να σας πλησιάσουν για δουλειά άτομα που δεν το περιμένατε.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων στις αρχές του μήνα θα αποφορτίσει κάπως το κλίμα και θα νιώσετε και εσείς καλύτερα για να προετοιμαστείτε για τη μίνι μπόρα που θα έρθει στη συνέχεια . Καθώς θα προχωράνε οι μέρες, οι Υδροχόοι του Β’ δεκαημέρου, θα νιώσουν μια μικρή πίεση από τα μέσα του Ιουλίου και έπειτα καθώς η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και του Ουρανού στο δικό σας Δεκαήμερο στο φυσικό σας τέταρτο οίκο, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για τις σχέσεις σας. Πριν σας πιάσει το επαναστατικό σας, καλό θα ήταν να εξετάσετε προσεχτικά τι κατάσταση και αν αξίζει να μπείτε σε μια ψυχοφθόρα για εσάς από ψυχολογική άποψη διαδικασία. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι μπορούν να κάνουν διάφορες γνωριμίες, προσοχή όμως να μην έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες και απογοητευτείτε.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου θα περάσουν έναν ήρεμο μήνα όσο αφορά τα επαγγελματικά τους. Ο Κρόνος στο δικό σας Δεκαήμερο σας προστατεύει και σας βοηθά σημαντικά σε θέματα αυτοπροβολής σας.  Από την άλλη, η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας Δεκαήμερο στο 5 φυσικό σας οίκο, μπορεί να ευνοήσει ένα θέμα σχετικά με μια οικονομική επένδυση που ίσως να σκεφτόσασταν να κάνετε. Με τη παρουσία του Άρη να εισέρχεται στο δικό σας Δεκαήμερο στις τελευταίες μέρες του μήνα, απέναντι από το φυσικό σας δέκατο οίκο, είναι πιθανόν να νιώσετε μια μικρή πίεση από συναδέλφους και ανωτέρους σας, η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει σε ένα κάποιο εκνευρισμό από μέρος σας.

Αισθηματικά

Το Γ΄ Δεκαήμερο των Υδροχόων θα έχει έναν πολύ ενδιαφέροντα μήνα από αισθηματικής άποψης. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων σας βοηθά σημαντικά όσοι είστε σε σχέση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να είχαν προκύψει με το σύντροφό σας και να βάλετε νέες βάσεις στη σχέσης σας μέσα από όμορφες στιγμές που μπορείτε να προγραμματίσετε για να περάσετε μαζί. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι του Γ’ δεκαημέρου, θα μπορέσουν να κάνουν μια γνωριμία η οποία μπορεί κάλλιστα να έχει σοβαρές προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό και όμορφο. Τις τελευταίες μέρες του μήνα ο Ερμής περνάει στο δικό σας Δεκαήμερο και κάθεται απέναντί σας, από το ζώδιο του Λέοντα, ενισχύοντας έτσι περισσότερο τις πιθανότητες για μια γνωριμία.

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου επικοινωνείτε τα δημιουργικά σχέδιά σας στους συνεργάτες σας και κάνετε τις επαφές και τις μετακινήσεις που χρειάζεται για να τα υλοποιήσετε. Θα τα καταφέρετε και θα αποδώσουν οικονομικά. Βγάζετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο στην δουλειά σας και ανεβαίνουν τα οικονομικά και η αυτοπεποίθησή σας. Η αναδρομή του Δία σας παροτρύνει να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας και να τα επαναπροϋπολογίσετε σε νέα βάση.

2ο Δεκαήμερο

Ξαφνικές ευκαιρίες για νέες επαφές και επικοινωνίες για την δουλειά σας θα γεμίσουν τις μέρες σας. Συζητάτε με πολύ κόσμο, κάνετε νέες επικερδείς συμφωνίες, υπογράφετε συμβόλαια που εκκρεμούσαν. Προσέξτε το μεταφορικό σας μέσο να το συντηρείτε για να αποφύγετε μικροκαθυστερήσεις. Να μετράτε πολύ τα λόγια σας και τα έξοδά σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

3ο Δεκαήμερο

Οικονομικές δυσκολίες στην δουλειά σας σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν. Η οικογένεια και τα αδέρφια σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Η δημιουργικότητα και το καλλιτεχνικό ταλέντο σας, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε στόχους που έχετε ονειρευτεί. Οι συνεργάτες σας θα πειστούν από για τις ικανότητές σας και θα είναι στο πλευρό σας, σε ότι κάνετε. Αντιμετωπίστε με πρακτικό μυαλό τις δυσκολίες, χωρίς πείσματα και εμμονές.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και τον σύντροφό σας. Θέλετε να τους φροντίζετε και να τους δίνετε όλη την μητρική φροντίδα που έχετε. Η εποχή είναι η κατάλληλη για να κάνετε εκδρομές στο στοιχείο σας που είναι η θάλασσα. Ίσως να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για διακοπές και θα περάσετε πολύ όμορφα. Οι αδέσμευτοι δεν θα μείνετε μόνοι, ευνοούνται νέες γνωριμίες. Άτομα από την καθημερινότητα ήτην εργασία σας θα σας προσεγγίσουν, που δεν είχατε μέχρι τώρα δει το ενδιαφέρον τους,

2ο Δεκαήμερο

Πολλές εκδρομές, μετακινήσεις, με τα παιδιά σας, τον σύντροφο, τα αδέρφια σας. Νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους που σύντομα θα εξελιχθούν σε σχέση. Άτομα που είχατε στο μυαλό σας θα τα δείτε να σας προσεγγίζουν. Μέρη στα οποία θέλατε να πάτε, θα τα καταφέρετε και θα περάσετε ονειρεμένα. Κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό σας μπορεί να σας καθυστερήσουν. Προσέχετε μην εκνευρίζεστε με τα παιδιά σας και χαλάτε την διάθεσή σας. Μην αφήνετε άλλους να ανακατεύονται στην σχέση με τον σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας. Μπορείτε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας.

3ο Δεκαήμερο

Συζητάτε με τον σύντροφό σας με ένταση για την σχέση σας και τα θέματα του σπιτιού και της καθημερινότητας. Καλό θα ήταν να επικρατήσει η λογική, να αποφύγετε τα ψέματα και να μην αφήσετε να ανακατευτούν τρίτα άτομα. Διασκεδάσεις και εκδρομές με φίλους, θα αλλάξουν την διάθεσή σας και θα βγάλετε τον ερωτισμό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε γνωριμίες, θα πρέπει όμως να διακρίνετε ποιά άτομα είναι ειλικρινή απέναντί σας και ποιά όχι. Η σχέση σας θα έχει σωστές βάσεις, χωρίς ζήλειες εμμονές και χειριστικές διαθέσεις.